Crochete de legume coapte

Crochetele cu legume coapte au avut la noi mare succes. Reteta intiala pe care am gasit-o pe un site de alimentatie pentru bebei era in doua variante…in pesmet sau in faina. Noi am facut ambele variante si Catinca s-a declarat mai incantata de cele in pesmet

Se fierb aproximativ 5 minute urmatoarele…un cartof sau un cartof dulce, un morcov, jumatate de ardei verde sau rosu, jumatate de dovlecel, si orice alte legume vin in minte. Dupa 5 minute se trec toate legumele prin masina de tocat carne. Se amesteca cu  ou batut sau cu un galbenus de ou  (Daniela, avand in vedere intolerantele si restrictiile voastre…poti incerca fara ou, dar in acest caz va trebui sa pui putina faina in toata compozitia pentru altfel nu se leaga deloc) si se formeaza cu mana crochete sau chiftelute…care se dau una cate una prin pesmet sau faina. Se pun intr-o tava unsa cu putin unt sau ulei si se baga la cuptor aproximativ 15 minute , avand grija ca din cand in cand sa le intoarceti in tava…

2 răspunsuri so far »

  1. 1

    daniela said,

    draga mea, te rog cu dedicatie…fara numar..spune secretul vegetei de casa!

  2. 2

    daniela cristea said,

    Saru’mana pentru dedicatie.
    Mama, ce importanta ma simt !!!


Comment RSS · TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: