Cu gandul la tine…La Multi Ani Miuta!

Pentru mine este chiar o perioada grea, dar este cea mai frumoasa din an…am de facut urari celor mai importante doua femei din viata mea! Intai a fost ziua mamei mele, azi, este ziua bunicii mele! Din nou nu am sa  „lansez” doar uzualul La Multi Ani si asta pentru ca am cate ceva de spus…mai multe de spus!

Am crescut cu bunica mea de mica…ma leaga de chipul ei, de vocea ei, de miscarile ei, de mainile ei, de zambetul ei, de lacrimile ei…atat de multe amintiri ca nu mi-ar ajunge 200 de pagini doar sa le insir…nu sa le povestesc in amanunt! Mi-a fost prietena, mi-a fost confesor, mi-a fost bunica (stiti voi in sensul ala cu alintul!), mi-a fost indrumator…dar mai presus de toate mi-a fost ALATURI indiferent de moment, de ora, de distanta. Este adevarat cand se spune ca relatia bunic-nepot este una deosebita …in cazul nostru este una absolut speciala! Cand am invatat despre comunicarea non-verbala in facultate, am regasit, in fiecare fraza a acelui curs relatia dintre mine si bunica mea…intotdeauna am comunicat din priviri …in 99% din cazuri nu este nevoie de cuvinte..pentru ca noi ne spunem ce avem de spus doar uitandu-ne una la cealalta…

Bunica mea a fost si va ramane intotdeauna „Miutica mea…”, omul care, cred  si simt eu ca ma cunoaste cel mai bine, cu bune, cu rele si ma accepta asa cum sunt, dincolo de cortina, dincolo de zambetul meu uneori fals, dincolo de cuvinte…doar simtind telepatic sau doar ascultandu-mi vocea…omul care nu are nevoie de „confirmari” de la mine pentru ca „le vede” in privirea mea. Cea mai mare bucurie a mea, acum, nu este numai aceea ca se poate bucura de Catinca ci ca fiica mea a avut, de la bun inceput, instinctiv, aceeasi atractie si aceeasi relatie pe care o am eu cu ea…de fiecare data cand le privesc impreuna…imi aduc aminte de copilaria mea, o copilarie frumoasa, plina de amintiri calde care imi incalzesc sufletul…ce poate fi mai frumos?

Ii multumesc lui Dumnezeu ca o am, chiar daca nu suntem impreuna asa cum eram odinioara (dar e normal, asta este cursul vietii), ii multumesc lui Dumnezeu ca le am impreuna, pe cele mai importante femei din viata mea!

Draga Miutica…sa te tina Doamne-Doamne sanatoasa si in putere, alaturi de noi! La Multi Ani!

Mesaj de la Catinca nu-ti mai dau…ceea ce a zis azi, cand am fost la voi, a fost cel mai puternic mesaj: „Mami, poti sa pleci ca a venit Miuta!”

Pentru ca stiu ca-ti place asa mult…am ales aceasta poza!

8 răspunsuri so far »

 1. 1

  carminaca said,

  la multi ani si sa va traiasca bunica 🙂

 2. 3

  La Multi Ani, Bunica! Doamne cat de frumos ai povestit. Ma regasesc in cuvintele tale, aceasi relatie am avut si eu cu bunica mea.

 3. 5

  ghiocel07 said,

  Cam tarziu, dar multa sanatate si bucurii si din partea mea.

 4. 6

  ellis said,

  Cu drag un premiu la noi pe blog!

 5. 7

  ayandari said,

  fete cucuiete pe unde sunteti si nu mai dati niciun semn?Sper ca sunteti bine,da?va pupam cu dor si abia astept revenirea voastra cu vesti calde!


Comment RSS · TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: