Vacanta episod 1 – De Paste, new style!

Pastele, l-am petrecut, ca in fiecare an, in familie! Din fericire, viroza Catincai a fost una „miloasa” si s-a lasat dusa pana pe 31 martie, adica pana la ziua mamei mele…asa ca de ziua mamei, a bunicii si de Paste…n-am mai avut probleme. In cinstea venirii iepurasului…fiica mea a decis ca vrea sa abordeze un nou stil vestimentar asa ca a creat o pasiune pentru esarfe, pasiune care sper sa nu ne „domine” si la temperaturi ridicate…Toate esarfele mele+ cele cumparate special la solicitarea printesei…au trecut pe la gatutul ei. Nu prea inteleg eu de unde pasiunea asta, dar sigur nu seamana cu mine pentru ca eu nu suport nici bluze pe gat nici fulare nici esarfe…Cu toate acestea, la indemnul (care avea ton de ordin!) Catincai…a trebuit sa adopt si eu acelasi stil ca sa fim „la fel”! O alta pasiune pe care nu a manifestat-o pana acum…fustele! Fusta peste colanti, peste pantaloni, in casa, afara, la wc…nu conteaza…sa fie fusta pentru ca ea trebuie sa se poata invarti „ca Barbie”. Acest lucru a pornit de la bunica Ada si de la strabunica Mia care au crosetat o fusta si o jacheta stil marinar, pe care Catinca nu vroia sa le mai dea jos nici la culcare pentru ca erau ca ale lui Barbie!

Iepurasul a fost unul darnic cu printesa Catinca Barbie si i-a adus ceea ce a cerut in scrisoare si multe surprize peste….Brietta (cum cine este? „Calul lui Barbie care de fapt este sora lui Barbie care a fost transformata in cal de omul cu ochi rai!”) si Mica Sirena au fost preocuparile principale ale Catincai!

In afara de bunicii ei Catinca a manifestat foarte mult entuziasm la intalnirea cu Niculetu’ unchiuletu’, cu matusica Miruna (adica sora-mea!) si, evident, cu prietena ei cea mai buna Cristinica.

Pentru cei care ati citit povestea „pisicii lesinate” trebuie sa va dezvalui ca pisica este deja un personaj cat se poate de „viu”, ne-a insotit cu avionul pana acasa, a dormit in avion intr-o camera speciala pentru pisici, de culoare verde, acasa a dormit in garaj (ca sa pazeasca bicicleta!) si a fost prezentata, la modul cel mai serios, tuturor ! In masina, locul ei nu mai este in portbagaj, pentru ca-i este prea cald, ci langa Catinca, pe bancheta din spate. S-a inteles foarte bine cu Jeli, catelul mamei mele, ba chiar au stat in aceeasi camera!

Acestea fiind spuse….cateva poze de la Paste, ziua mamei mele si ziua bunicii mele!

26 martie…prima faza a virozei…38.7 grade si sosete cu otet!

Cu Niculetu’ unchiuletu’ si Miutica

„Niculetu e prietenul meu!”

E ziua ta bunica!

In spate, Brietta. Papusa Catinca, Ariel, Cocuta (papusa mea), Bella (papusa mamei mele!)

French style!

Va urma

Reclame

2 răspunsuri so far »

  1. 1

    abramburika said,

    E ff eleganta Catinca, deci are gust in a se imbraca. Cu fuste, esarfe, sapcute, orice … Si frumoasa, desigur! Pupici!


Comment RSS · TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: