Legat de concurs

Avand in vedere ca nu ati decis in mod clar si ca au aparut discutii privind propunerea mea legata de donarea/schimbul de creatii la finalul concursului doresc sa fac niste precizari suplimentare:

1. A fost doar o idee pe care am avut-o gandindu-ma ca v-ar face placere. Scopul acestui concurs a fost din start altul, ideea aceasta aparand pe parcurs, cand mi-am dat seama ca il vom finaliza in luna martie, luna care se suprapune cu niste sarbatori.

2. Aceasta idee nu are titlu de conditie sau de regula in ceea ce priveste concursul. V-am specificat din start ca astept comentariile voastre si propunerile/parerile privind aceasta idee.

3.  In cazul in care parerile nu coincid si exista persoane care nu doresc sa faca schimb sau sa doneze lucrarile lor pentru acest concurs  NU este o problema. Fiecare poate decide ce doreste sa faca cu lucrarile sale si imi poate comunica pe email sau la comentarii daca doreste sau nu sa se alature unei astfel de idei.

Ca atare, pentru toti cei care nu s-au inscris in concurs din cauza ca nu s-a decis ferm in legatura cu acest aspect doresc sa lamuresc, inca o data, faptul ca donarea/schimbul de produse la final NU este obligatorie si nu influenteaza, din punct de vedere al regulamentului concursului, participarea voastra.

Astept inscrierile voastre! Succes

7 răspunsuri so far »

 1. 1

  Beatrice said,

  Eu ma inscriu noaptea,hi,hi,hi…In rest,eu nu am obiectiiiii si mi-ar face placere sa donez.Pupici muuuuuuulti.

 2. 3

  […] domino? Cate vieti n-au schimbat pentru ca o promisiune a fost transformata in altceva, ca intr-un concurs premiat cu oaresce compensatii de […]

 3. 4

  carmen said,

  Felicitari Oana pentru initiativa. Imi place ideea concursului, imi place tematica aleasa. Mi-as dori foarte mult sa participi dar nu stiu daca voi avea timp sa finalizez lucrarea. Ideea cu donatia este foarte buna

 4. 6

  oana, as vrea sa stiu exact unde gasesc toate informatiile despre concurs, poate incadrezi totul intr-o singura eticheta ca sa nu umblu prin toate posturile, de exemplu nu stiu unde este tema concursului, mersic!


Comment RSS · TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: