Update concurs!

Cateva noutati si cateva specificatii legate de concurs.

In primul rand doresc sa multumesc tuturor celor care s-au inscris si care au respectat intocmai regulamentul.

In al doilea rand doresc sa clarific niste lucruri pentru ca exista inca cateva persoane care nu au inteles regulamentul si ma gandesc la faptul ca poate nu am explicat eu foarte clar.

Etapa 2, adica etapa care urmeaza dupa primirea emailului de confirmare a participarii…presupune sa postati pe blogul vostru imaginea concursului (adica cea cu fereastra facuta de mine) si cateva cuvinte in care va invitati prietenii sa va voteze (la data specificata in regulament) si daca au placerea sa participe si ei.

Etapa 2 NU presupune sa postati pe blogul propriu lucrarea facuta pentru concurs. Timpul alocat creatiei este, dupa cum am mentionat in regulament, intre 4 februarie si 14 februarie. Intre aceste date puteti sa-mi trimiteti lucrarile voastre. Dupa (sau in acelasi tim) ce voi posta lucrarile voastre pe blog, le puteti posta si la voi pe blog. NU postati lucrarile de pe acum, chiar daca le aveti gata -nu vreau sa va influentati unii pe altii.

De asemnea, va rog mult sa incercati sa respectati tema care implica folosirea nuantelor de turcoise, albastru in creatiile voastre.

O alta rugaminte…daca aveti neclaritati, ma puteti contacta pe email sau reciti regulamentul. Dupa cum probabil ati vazut, raspund foarte prompt.

Ultimul lucru: NU va apucati de lucrari pana la finalul inscrierilor. Exista posbilitatea, dupa cum v-am spus din start, ca din lipsa de concurenti unele categorii sa dispara sau de comun acord cu voi sa fie transferate la alte categorii….dar acest lucru nu-l putem stii pana la incheierea inscrierilor.

Bafta

4 răspunsuri so far »

  1. 1

    Beatrice said,

    S-a notat,mai ales ca nu prea am inspiratie.Pupici dulci.


Comment RSS · TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: